Holland Scale
Holland Scale bouwpakketten, Nederlandse modellen, schaal H0 (1:87), met gevoel voor detail.

3 stuks Grondplaten

Inhoud:
3 grondplaten.

Deze grondplaat heeft drie belangrijke voordelen:
1. vergemakkelijkt het bouwen van een model. De wanden zijn eenvoudig haaks te plaatsen en krijgen meer stevigheid tijdens de bouw. De grondplaat helpt hoogte verschillen tussen de muurdelen te voorkomen. Daardoor passen de dakdelen beter. Uw model wint in visuele kwaliteit. 

bouwtekening met grondplaat

2. Het model krijgt een eigen stoepje. De grondplaat is zodanig gemaakt dat u meerdere modelhuisjes naast elkaar kunt plaatsen en toch een doorlopend trottoir krijgt. In de onderkant van de grondplaat zitten twee groeven. Daar kunt u een deel van het trottoir wegsnijden wat u niet nodig heeft wanneer de huisjes naast elkaar komen te staan.
Bijvoorbeeld; komt dit model tussen twee andere huisjes in te staan, dan haalt u zowel de linker als de rechterkant eraf. Wordt het een hoekhuis, dan haalt u alleen een linker of het alleen het rechterdeel er af. Doe dit door met scherp mesje de groef te volgen.

3. onderdeel van de grondplaat zijn twee schoorsteenkapjes onderdeelnrs. 42 en 43. Plaats deze aan de bovenzijde van de schoorsteen. Daarmee krijgen de schoorstenen een hoger afwerkingsniveau.  

schoorsteenkapjes detail


Te verwerken met plasticlijm

Modelnummer: 505
EAN: EAN504
€ 9,99
Bestel