Holland Scale
Holland Scale bouwpakketten, Nederlandse modellen, schaal H0 (1:87), met gevoel voor detail.

Garage

Veel bezitters van een auto dromen van een garage. Zeker toen het nog noodzakelijk was om de auto zoveel mogelijk te beschermen tegen regen. Auto's werden getactileerd. Een methode om het plaatwerk in de wielkasten en de bodemplaat te beschermen tegen roest. Zo ging de auto langer mee. Lekker op zaterdag de auto wassen. Een emmer met water en een beetje sop, een spons en zeem. En dan maar wassen. Het is goed om even tot rust te komen. Een leuk karweitje na een drukke week werk. Genieten van je bezit dat was ook goed. En op zondag stond de auto te glimmen alsof het een lieve lust was. De garage waar we nu naar kijkt, kan gebouwd worden zonder bouwvergunning. U moet uzelf wel toestemming geven voor de bouw. Laat even weten als je zo ver bent.
Dit model bestaat grotendeels uit plastic onderdelen. De voorgevel en de garagedeur zijn van giethars. De giethars onderdelen kunnen uitsluitend gelijmd worden met contactlijm. De afwerking van giethars is niet moeilijk maar vraagt iets meer ervaring dan plastic.
Je kunt er voor kiezen de deuren van de garage open te zetten of ze dicht te laten. Om ze open te zetten, snijdt u eenvoudig de deuren van elkaar los.

Modelnummer: 019
EAN:
€ 29,50
Bestel