Holland Scale
Holland Scale bouwpakketten, Nederlandse modellen, schaal H0 (1:87), met gevoel voor detail.

Inspanning wordt beloond

Hallo,

Op de beurs in houten heb ik 3 huizen van Holland Scale gekocht. Ik vind het erg mooie huizen, en wil graag het eindresultaat laten zien. Ik heb in Houten op de beurs van u gehoord dat als ik mooie foto's heb, en een leuk verslag er bij maak dat deze dan op de site komt en dat je dan nog een beloning krijgt. Dus bij deze wil ik mijn verslagje sturen.

Ik heb van het Plattelandshuis,nr 13, een rijtje gemaakt. Nu zijn het een soort van arbeiders woningengeworden. De plastic look heb ik weggehaald door vloeibaarschuurmiddel tussen de voegen te smeren. Alles wat op destenen zit haal je even weg met een doekje.Ook op het dak ben ik beziggeweest. Om alles wat echter te laten lijken heb ik een mengsel vanvloeibaarschuurmiddel en grijze verf genomen. Dit heb ik tussen de dakpannengesmeerd. Weer alles dat is over gebleven weg gehaald met een doekje.

Om wat meer leven te krijgenop de baan heb ik wat details toegevoegd door de staat aan te kleden. Er staat een brievenbus opde hoek, de postauto komt er toevallig net aan rijden.

Ik hoop dat ik hiermee watideeën heb kunnen geven wat je met deze pracht huizen kan maken. Ik ga in de toekomst zeker nog meer huizen kopen van Hollandscale. Groetjes, Remie (15 jaar)

Beste Remie,  Bedankt voor je foto's. Er is een model naar je onderweg. Nog veel plezier met je modelspoor hobby.